35 jaar Vogelwacht Twijzelerheide!

Het is dit jaar precies 35 jaar geleden dat de Vogelwacht Twijzelerheide e.o. is opgericht. Sinds de oprichting hebben we als vereniging ons steentje bij kunnen dragen aan natuur in onze omgeving en de vogels in het bijzonder. Ter illustratie: sinds de oprichting in 1984 hebben we met ons allen al bijna 10.000 nesten geteld en beschermd!

Dit hadden we niet kunnen doen zonder uw steun en inzet als lid en vrijwilliger. zaterdag 12 oktober willen we graag samen met u stil willen staan bij dit heugelijke feit, om het niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Dit doen we samen met het komische duo Klûn & Knoffelhakke. Ze nemen ons mee terug in de tijd, deze keer met hun meest recente voorstelling “ Dikke Maten ”. Dat dit niet zonder een lach of traan gepaard zal gaan, staat bij voorbaat vast. Overigens kent dit duo ook een jubileum; zij staan ook al weer 25 jaar samen op de planken.

De voorstelling start rond 19:45 de zaal is vanaf 19:30 geopend. De voorstelling zelf zal een kleine twee uur duren. Om deze zit te veraangenamen, houden we halverwege een pauze met een kleine
verloting. Naar verwachting is de voorstelling rond 22:30 weer afgelopen.
Om een inschatting te kunnen maken van het aantal mensen dat we kunnen verwachten,
vragen wij u om zich even aan te melden. Heeft u zich niet aangemeld, maar wilt u toch komen, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Wij hopen u zaterdag de 12e te mogen verwelkomen!

Namens het bestuur van de vogelwacht Twijzelerheide e.o.

Wie : leden + gezinsleden + max 2 introducees
Wat: feestavond vogelwacht Twijzelerheide eo i.s.m. Klûn & Knoffelhakke
Waar: dorpshuis ‘De Jister’ te Twijzelerheide
Wanneer: zaterdag 12 oktober 2019
Hoe laat: aanvang 19:45, zaal open 19:30
Kosten: entree is gratis

Like of Deel op Facebook: