Bevolkingsonderzoek in de gemeente Achtkarspelen

Vanaf 1 november kunnen vrouwen uit de gemeente Achtkarspelen in de leeftijd van 50 t/m 75 jaar weer meedoen aan het tweejaarlijks bevolkingsonderzoek borstkanker.

De onderzoekswagen is tot 14 november te vinden in Kootstertille. Daarna verhuist de bus naar Buitenpost tot medio december dit jaar. Een andere onderzoekswagen start begin december in Harkema en gaat medio december richting Surhuisterveen tot ongeveer eind januari 2020.

Alle vrouwen in de leeftijd van 50 t/m 75 jaar ontvangen eens per twee jaar een schriftelijke uitnodiging van Bevolkingsonderzoek Noord om mee te doen aan het bevolkingsonderzoek. Meer informatie over het Bevolkingsonderzoek Noord kun je vinden op www.bevolkingsonderzoek.nl. Je kunt ook bellen met de informatielijn van Bevolkingsonderzoek Noord, telefoon 050 – 520 88 99, op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.

Like of Deel op Facebook: