Gezellig middag Thuiszorg Het Friese Land Team West Kollumerland

KOLLUMERZWAAG – Thuiszorg organiseert een gezellige middag voor haar cliënten uit Team West ( Veenklooster, Kollumerzwaag, Zwagerbosch ,Twijzel en Twijzelerheide )

Veel ouderen zijn eenzaam, krijgen weinig bezoek, zijn niet meer mobiel genoeg om zelf ergens heen te gaan , ga zo maar door. Omdat zorg geven meer is dan alleen maar kousen aan doen en medicijnen geven wilde Thuiszorg Het Friese Land Team West Kollumerland wat extra’s doen .

Zo is het idee ontstaan om een gezellige middag te regelen . De locatie was gauw gevonden . De Trije Doarpen in Kollumerzwaag ligt mooi centraal. Zo kon de oude garde de pas verbouwde zaal bekijken, het pronkstuk van Trije Doarpen .

Er werd begonnen met een bakje koffie met wat lekkers, daarna was er de mogelijkheid om wat ouderwetse spelletjes te doen zoals sjoelen of mens erger je niet.

Daarna schoof men aan bij een heerlijk stamppotbuffet. De keuze bestond uit hutspot of boerenkool, gemaakt door Klaas de Boer. Met de nodige spekjes en gehaktballen natuurlijk.

Bron: nieuwsbladnof.nl