Voorzorg Maatregelen in Twijzelerheide i.v.m Corona (laatste updates)

Let op!! Door corona worden veel evenementen en activiteiten afgelast. Ook in Twijzelerheide moeten de nodige voorzorg maatregelen worden genomen.

 • 01-04-2020
 • Ook de jaarvergadering van plaatselijk belang zal niet doorgaan.
 • 24-03-2020
 • Iedereen is in de ban van het Corona virus en dit raakt ons helaas allemaal. Al dagenlang hebben wij als Plaatselijk Belang Twijzelerheide en de feestcommissie overleg met elkaar over wat te doen met It Heidefeest in mei dit jaar. Niemand weet hoe dit virus zich nog verder gaat verspreiden en hoe we hier uit gaan komen. Wel weten we dat wij hier graag in goede gezondheid uit willen komen en de richtlijnen hierbij kennen we allemaal. We hadden dan ook besloten om het dorpsfeest 2020 NIET door te laten gaan. Daarna kregen we van onze minister president te horen dat tot 1 juni geen samenkomsten mogen worden georganiseerd, wat betekent dat het ook verboden is vanuit de regering. In het najaar komen wij als Plaatselijk Belang Twijzelerheide weer samen om te kijken of we misschien nog iets anders kunnen bedenken. Zodra hier meer over bekend is zullen we hierover communiceren. Het spijt ons voor een ieder die al in voorbereiding was, in welke vorm dan ook, voor het dorpsfeest. Voor nu is er maar één advies;

  ZORG GOED VOOR JEZELF EN DENK OM ELKAAR!
 • 23-03-2020
 • ??? ??!!
  Omtrent het nieuwe besluit I.V.M Corona, de veiligheid en gezondheid van iedereen zijn we genoodzaakt het dorpsfeest van Twijzelerheide af te lasten. Ook de radio marathon in samenwerking met Club Maxman gaan niet door! We hopen op uw begrip.

  Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!
  Feestcommissie Twijzelerheide, Club Maxman, Plaatselijk belang Zwagerbosch.
 • Er is dinsdags tot nader orde geen bloedprikken in verband met corona
 • Let op!!! Door corona worden veel evenementen en activiteiten afgelast. ??? ???? ??????????? ?? ???????? ??????????? ?? ?? ??????! Wij hopen op uw begrip.
  Pas goed op elkaar!
  Met vriendelijke groeten ACT
 • 15-03-2020
 • Van maandag 16 maart t/m 29 maart zijn de sholen gesloten. Wij beraden ons op een manier om de kinderen thuis onderwijs aan te bieden.
  Alle afspraken met externen worden opgeschort tot nadere orde
 • In verband met het Corona virus is er tijdelijk geen Inloopochtend. Zodra het weer mogelijk is zullen wij hier bericht van geven. Mei elkoar foar mekoar

  14-03-2020
 • Bijeenkomst dinsdagmorgen 17 maart 100 jaar Twijzelerheide, gaat NIET door. Bezoekers zijn oudere personen, dus risicogroep bij het heersende coronavirus. Volgende bijeenkomst 14 apr a.s. om 9.30 uur
 • I.v.m. het Coronavirus is besloten dat er, in 1e instantie, in de maand maart géén kerkdiensten zullen worden gehouden in de Gereformeerde kerk. De kerkenraad
 • Let op!!! Door corona worden veel evenementen en activiteiten afgelast. Wij zijn genoodzaakt de geplande kinderdisco van zaterdag ook af te lasten. Wij hopen op uw begrip. Met vriendelijke groeten ACT