Gezocht: Chauffeur zorgboerderij Witrik

Gezocht hulp bij het vervoer van de bezoekers van de zorgboerderij????

????Vrijwillige chauffeur voor het vervoer van de bezoekers van de zorgboerderij voor één of meerdere ochtenden of middagen in de week.
Beschikbaarheid is altijd in overleg.Bij de dagbesteding en het vervoer zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Bezoekers wonen doorgaans binnen eens straal van 15 km vanaf Twijzelerheide.

????Belangrijk aan deze functie is dat je in het bezit bent van een rijbewijs . Verder werk je zelfstandig en ga je goed met ouderen met een fysieke of geestelijke beperking om. Ervaring binnen de zorg- of welzijnssector is niet nodig. Maar we vinden het wel belangrijk dat je vriendelijk en geduldig bent en een positieve instelling hebt . Sommige bezoekers maken gebruik van een rollator. Auto’s zijn op de zorgboerderij beschikbaar. Maar eigen auto mag ook worden gebruikt.
Wij bieden een waardevolle functie waarbij je zeker iets kunt betekenen voor anderen. Daarnaast is de zorgboerderij een ontspannen en gezellige plek waar we iedere dag ons volledig inzetten voor een mooie dag voor zowel de bezoekers als de vrijwilligers.
Bij belangstelling of vragen kun je contact opnemen met Pytsje van der Veen, telefoonnummer: 06-46527723 of zorgboerderijdewitrik@gmail.com

✨Delen van dit bericht wordt gewaardeerd✨ .