Mei Elkoar Foar Mekoar: even kennismaken. ( vervolg )

Vandaag ga ik op bezoek bij Gretha, 1 van de eerste vrijwilligers van Mei Elkoar Foar Mekoar.

Als ze de deur open doet begroet ze mij vrolijk. Het eerste wat in haar gezellige woning opvalt zijn de foto’s van haar kleinkinderen. Als we gaan zitten begint ze meteen te praten..
Wat ze zo leuk vindt aan Mei Elkoar Foar Mekoar? Ik mag graag praten zegt ze lachend. En de contacten zijn hartstikke leuk. Ik doe al jaren vrijwilligerswerk.

Voordat ik bij Mei Elkoar Foar Mekoar kwam werkte ik bij een kringloopwinkel hier in het dorp. Helaas hield dat op en toen ontstond het idee om iets in het dorp zelf op te zetten. Om iets te kunnen betekenen voor de mensen in Twijzelerheide en nabij het dorp. En zo kwam Mei Elkoar Foar Mekoar tot stand.

Zo ga ik op het heden op visite bij iemand en dan gaan we gezellig kaarten maken. Creatief bezig zijn met kaarten maken is tevens ook een grote hobby van mij, dat zo bezig zijn met vrijwilligerswerk en mijn hobby is dan ook extra leuk lacht ze. Ook help ik mijn stiefvader waarmee ik kan, dat doe ik ook met liefde. Er voor elkaar kunnen zijn is toch het mooiste wat er is!

Mei Elkoar Foar Mekoar is een groep van acht vrijwilligers die vanuit Twijzelerheide hulp en/of gezelligheid biedt aan iedereen die er behoefte aan heeft in en rondom Twijzelerheide.

Heeft u een kleine klus of zoekt u gezelschap, wij komen graag langs.
Bel: 06 334 63 742 voor meer info!